Ατταπουλγίτης

O Ατταπουλγίτης είναι 100% φυσικός ορυκτός άργιλος, 100% ελληνική πρώτη ύλη.
Προϊόντα AGLEV® SI: απόλυτα φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Εδαφοβελτιωτικό, πλούσια τροφή για όλα τα φυτά και τα οπωροφόρα, σε κοκκώδη και κονιώδη μορφή.
Τα προϊόντα AGLEV® SI έχουν την ιδιότητα να προσροφούν το πλεονάζον άζωτο, κάλλιο, φώσφορο και ιχνοστοιχεία και να τα αποδίδουν εκ των υστέρων στο έδαφος, όταν τα φυτά μας το έχουν ανάγκη. Περιέχουν βιοδιαθέσιμο σίδηρο που ενισχύει το πράσινο χρώμα των φύλλων και αποτρέπει τις χλωρώσεις.
Τα προϊόντα AGLEV®SI παρέχουν καλύτερο αερισμό του εδάφους αυξάνοντας το πορώδες του, βοηθώντας έτσι στη βαθύτερη διείσδυση της ρίζας ώστε να βρίσκουν περισσότερο νερό και θρεπτικά συστατικά, ενώ παράλληλα δεσμεύουν τυχόν βαρέα μέταλλα.
Αυξάνουν την ικανότητα συγκράτησης υγρασίας του εδάφους μειώνοντας σημαντικά τη χρήση νερού και αυξάνουν την κατακράτηση των θρεπτικών ουσιών
Παράγεται στην Ελλάδα από την ΓΕΩΕΛΛΑΣ Α.Μ.Μ.Α..Ε

Ο Ατταπουλγίτης για την βελτίωση του εδάφους διατίθεται σε 3 μορφές

AGLEV® SI 100 κοκκομετρίας 0,6-4,75mm
Φυσικό, κοκκώδες βελτιωτικό εδάφους από πορώδη άργιλο, που αναμιγνύεται στο έδαφος προφέροντας καλύτερο αερισμό, ενισχύει την απόδοσή του και αυξάνει την αντοχή και την ευρωστία των φυτών και της βλάστησης. Ενδείκνυται για αργιλικά συνεκτικά εδάφη,  για θερμοκήπια και γλαστρικά συστήματα.

AGLEV® SI 200 κοκκομετρίας 0,25 – 1,18mm
Φυσικό, κοκκώδες βελτιωτικό εδάφους από πορώδη άργιλο για την ενίσχυση της απόδοσης του εδάφους και της φυτικής τύρφης. Αυξάνει την αντοχή και την ευρωστία των φυτών, ενώ η ειδική ψιλή του κοκκομετρία διευκολύνει την ομοιόμορφη ανάμιξή του στο έδαφος και το καθιστά ικανό να χρησιμοποιηθεί και ως απορροφητικό στρώμα στον πυθμένα των γλαστρών. Ενδείκνυται για όλες τις καλλιέργειες.

AGLEV® SI 300 κοκκομετρίας >0,075mm
Φυσικό, κονιώδες βελτιωτικό καλλιέργειας από πορώδη άργιλο που αυξάνει την αντοχή και την ευρωστία των φυτών, ενισχύει την απόδοση του εδάφους, προστατεύει από τα παράσιτα και επιταχύνει την ανάπτυξη των καλλιεργειών. Ιδανικό για ψεκασμούς σε όλα τα φυτά. Με μυκητιοκτόνο, εντομοαπωθητική και ωοκτόνο δράση.

Επίσης διατίθενται και 2 μορφές για χρήση στην κτηνοτροφία

SANFED-ULTRA: Συμπλήρωμα διατροφής για παραγωγικά ζώα με καταπληκτικά αποτελέσματα. Ο ατταπουλγίτης χρησιμοποιείται στη διατροφή των παραγωγικών ζώων για τη βελτίωση της διατροφής τους και για τη δέσμευση και απομάκρυνση των μυκοτοξινών από τις ζωοτροφές. Επίσης ειναι σημαντικό προστατευτικό του γαστρεντερικού σωλήνα, δεσμεύοντας τις τοξίνες, τα τοξινογόνα από βακτήρια, αλλά και μειώνοντας τις διάρροιες και τη θνησιμότητα στα νεογέννητα και στα απογαλακτισθέντα ζώα. Οι συνέργιες του ατταπουλγίτη με προβιοτικά (Saccharomyces Cere-visiae) για πεπτική υγεία και αιθέρια έλαια ρίγανης για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και της αντιμικροβιακής δράσης, οδηγούν και σε βελτίωση των αποδόσεων των παραγωγικών ζώων ακόμη και κάτω από δύσκολες συνθήκες.

AXORB: Ένα φυσικό βελτιωτικό στρωμνής για παραγωγικά ζώα, που χρησιμοποιείται για άμεση δέσμευση της υγρασίας και απολύμανση του δέρματος και της στρωμνής των νεογέννητων ζώων. Η χρήση του προϊόντος προσφέρει στα ζώα ένα υγιέστερο περιβάλλον, μέσω της αποτελεσματικής μείωσης των εκπομπών αμμωνίας και των πτητικών ενώσεων.

 

Όνειρό μας η παρουσία του ανθρώπου μέσα στο περιβάλλον με σεβασμό και θετική δράση, παντρεύοντας παλαιά γνώση με μια νέα, φρέσκια οπτική.

Επικοινωνία

Σπείρα Γης | Κοινωνικός Συνεταιρισμός

Μεγάλου Αλεξάνδρου 77, Σφενδάμη Πιερίας, 60066

6972221922, 6949339186

23510 85323

contact@speiragis.gr

www.speiragis.gr

MasterCard VISA VISA MasterCard ID Check VISA