Ατταπουλγίτης

Τιμή: €0,00
Κωδ.: 12

Ατταπουλγίτης, 100% φυσικός ορυκτός άργιλος, 100% ελληνική πρώτη ύλη.

Προϊόντα AGLEV® SI: απόλυτα φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Εδαφοβελτιωτικό, πλούσια τροφή για όλα τα φυτά και τα οπωροφόρα, σε κοκκώδη και κονιώδη μορφή.   

Τα προϊόντα AGLEV® SI έχουν την ιδιότητα να προσροφούν το πλεονάζον άζωτο, κάλλιο φώσφορο και ιχνοστοιχεία και να τα αποδίδουν εκ των υστέρων στο έδαφος, όταν τα φυτά μας το έχουν ανάγκη. Περιέχουν βιοδιαθέσιμο σίδηρο που ενισχύει το πράσινο χρώμα των φύλλων και αποτρέπει τις χλωρώσεις.

Τα προϊόντα AGLEV®SI παρέχουν καλύτερο αερισμό του εδάφους αυξάνοντας το πορώδες του, βοηθώντας έτσι στην βαθύτερη διείσδυση της ρίζας ώστε να βρίσκουν περισσότερο νερό και θρεπτικά συστατικά, ενώ παράλληλα δεσμεύουν τυχόν βαρέα μέταλλα.

Αυξάνουν την ικανότητα συγκράτησης υγρασίας του εδάφους μειώνοντας σημαντικά τη χρήση νερού και αυξάνουν την κατακράτηση των θρεπτικών ουσιών

Παράγεται στην Ελλάδα από την ΓΕΩΕΛΛΑΣ Α.Μ.Μ.Α..Ε.

Τα προϊόντα μας: ο Ατταπουλγίτης διατίθεται σε 3 μορφές

 AGLEV® SI 100 κοκκομετρίας 0,6-4,75mm

Φυσικό, κοκκώδες βελτιωτικό εδάφους από πορώδη άργιλο, που αναμιγνύεται στο έδαφος προφέροντας καλύτερο αερισμό, ενισχύει την απόδοσή του και αυξάνει την αντοχή και την ευρωστία των φυτών και της βλάστησης. Ενδείκνυται για αργιλικά συνεκτικά εδάφη. Ενδείκνυται για θερμοκήπια και γλαστρικά συστήματα.

 AGLEV® SI 200 κοκκομετρίας 0,25 – 1,18mm

Φυσικό, κοκκώδες βελτιωτικό εδάφους από πορώδη άργιλο για την ενίσχυση της απόδοσης του εδάφους και της φυτικής τύρφης. Αυξάνει την αντοχή και την ευρωστία των φυτών, ενώ η ειδική ψιλή του κοκκομετρία διευκολύνει την ομοιόμορφη ανάμιξή του στο έδαφος και το καθιστά ικανό να χρησιμοποιηθεί και ως απορροφητικό στρώμα στον πυθμένα των γλαστρών. Ενδείκνυται για όλες τις καλλιέργειες.  

 AGLEV® SI 300 κοκκομετρίας >0,075mm

Φυσικό, κονιώδες βελτιωτικό καλλιέργειας από πορώδη άργιλο που αυξάνει την αντοχή και την ευρωστία των φυτών, ενισχύει την απόδοση του εδάφους, προστατεύει από τα παράσιτα και επιταχύνει την ανάπτυξη των καλλιεργειών. Ιδανικό για ψεκασμούς σε όλα τα φυτά. Με μυκητιοκτόνο, εντομοαπωθητική και ωοκτόνο δράση.  

Share

Σχετικά Προϊόντα