Νέο προϊόν για τη Σπείρα Γης: Ατταπουλγίτης

Τα προϊόντα AGLEV® SI έχουν την ιδιότητα να προσροφούν το πλεονάζον άζωτο, κάλλιο φώσφορο και ιχνοστοιχεία και να τα αποδίδουν εκ των υστέρων στο έδαφος, όταν τα φυτά μας το έχουν ανάγκη. Περιέχουν βιοδιαθέσιμο σίδηρο που ενισχύει το πράσινο χρώμα των φύλλων και αποτρέπει τις χλωρώσεις.

Τα προϊόντα AGLEV®SI παρέχουν καλύτερο αερισμό του εδάφους αυξάνοντας το πορώδες του, βοηθώντας έτσι στην βαθύτερη διείσδυση της ρίζας ώστε να βρίσκουν περισσότερο νερό και θρεπτικά συστατικά, ενώ παράλληλα δεσμεύουν τυχόν βαρέα μέταλλα.

Αυξάνουν την ικανότητα συγκράτησης υγρασίας του εδάφους μειώνοντας σημαντικά τη χρήση νερού και αυξάνουν την κατακράτηση των θρεπτικών ουσιών

Παράγεται στην Ελλάδα από την ΓΕΩΕΛΛΑΣ Α.Μ.Μ.Α..Ε

ο Ατταπουγλίτης διατίθεται σε 3 μορφές

 AGLEV® SI 100 κοκκομετρίας 0,6-4,75mm

Φυσικό, κοκκώδες βελτιωτικό εδάφους από πορώδη άργιλο, που αναμιγνύεται στο έδαφος προφέροντας καλύτερο αερισμό, ενισχύει την απόδοσή του και αυξάνει την αντοχή και την ευρωστία των φυτών και της βλάστησης. Ενδείκνυται για αργιλικά συνεκτικά εδάφη. Ενδείκνυται για θερμοκήπια και γλαστρικά συστήματα.

 AGLEV® SI 200 κοκκομετρίας 0,25 – 1,18mm

Φυσικό, κοκκώδες βελτιωτικό εδάφους από πορώδη άργιλο για την ενίσχυση της απόδοσης του εδάφους και της φυτικής τύρφης. Αυξάνει την αντοχή και την ευρωστία των φυτών, ενώ η ειδική ψιλή του κοκκομετρία διευκολύνει την ομοιόμορφη ανάμιξή του στο έδαφος και το καθιστά ικανό να χρησιμοποιηθεί και ως απορροφητικό στρώμα στον πυθμένα των γλαστρών. Ενδείκνυται για όλες τις καλλιέργειες.  

 AGLEV® SI 300 κοκκομετρίας >0,075mm

Φυσικό, κονιώδες βελτιωτικό καλλιέργειας από πορώδη άργιλο που αυξάνει την αντοχή και την ευρωστία των φυτών, ενισχύει την απόδοση του εδάφους, προστατεύει από τα παράσιτα και επιταχύνει την ανάπτυξη των καλλιεργειών. Ιδανικό για ψεκασμούς σε όλα τα φυτά. Με μυκητιοκτόνο, εντομοαπωθητική και ωοκτόνο δράση.  

Νέο προϊόν για τη Σπείρα Γης: Ατταπουλγίτης
Νέο προϊόν για τη Σπείρα Γης: Ατταπουλγίτης

Δειτε Επισης

Ατταπουλγίτης

Την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020, στις 18:00. η ΓΕΩΕΛΛΑΣ διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα για τις Χρήσεις του Ατταπουλγίτη – Aglev SI στις καλλιέργειες. Θα παρακολουθήσετε τις δράσεις του ατταπουλγίτη σαν εδαφοβελτιωτικό σε πολλά είδη καλλιεργειών και κάτω από διάφορες κλιματολογικές συνθήκες, που αφορούν διάφορα μήκη και πλάτη της Ελληνικής επικράτειας. Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο αρκεί να συνδεθείτε απλά με τον ακόλουθο σύνδεσμο.
Αν είστε εντός Ελλάδος: https://us02web.zoom.us/j/81492997468…
Αν όχι: https://us02web.zoom.us/u/kex1Dd1P4E

AEGIR ΣΚΟΝΗ ΟΣΤΡΑΚΩΝ

Σκόνη οστράκων, 100% φυσικό προϊόν 

Για ελεγχόμενη αύξηση/σταθεροποίηση του pH και βελτίωση της χλωρίδας και της πανίδας του εδάφους.

Η σκόνη οστράκων είναι μια πηγή ασβεστίου που λαμβάνεται από αποικίες οστράκων στη Βόρεια Θάλασσα. Το προϊόν είναι πλούσιο σε υψηλής ποιότητας ανθρακικό ασβέστιο (CaCO3) και περιέχει πληθώρα βασικών ιχνοστοιχείων. Τα τελευταία είναι πολύ σημαντικά για τη ζωτικότητα του εδάφους.

Αρωματικά Φυτά, μεγαλωμένα με αγάπη, παραδοσιακές ποικιλίες, βιολογικές καλλιέργειες. 4 είδη βασιλικού, ρίγανη, φασκόμηλο, θυμάρι, δυόσμος κλπ Όλα τα φυτά είναι μεγάλα, έτοιμα για να νοιστιμίσουν τα φαγητά σας, να ενισχύσουν την γύεση σας και να βελτιώσουν την υγεία σας. Τα προϊόντα θα εμπλουτίζονται συνεχώς. Τα φυτά φροντίζονται φυσικά με Ενεργούς Μικροογανισμούς και με Ατταπουλγίτη. 

Ενεργοί Μικροοργανισμοί και Ατταπουλγίτης στα ζώα

Με τη χρήση ΕΜ και Ατταπουλγίτη βελτιώνονται σε μεγάλο βαθμό οι συνθήκες διαβίωσης ζώων και πουλερικών καθώς και η απόδοση όλων των παραγωγικών ζώων. Οι εργαζόμενοι εργάζονται σε ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον, τα ζώα είναι πιο ήρεμα, απορροφούν καλύτερα τις τροφές, είναι υγιή και δυνατά. Δείτε περισσότερα για τα πολλαπλά και πολυεπίπεδα οφέλη

Το κατάστημα λιανικής της Σπείρα Γηςμ στη Σφενδάμη Πιερίας, παραμένει κλεστό.   Εσείς Μένετε Σπίτι, αλλά εμείς λαμβάνουμε τις παραγγελίες σας τόσο από το τηλέφωνο όσο και από το διαδίκτυο. Επκοινωνία speira@speiragis.gr, 2351086323, 6949339186 

Υπενθυμίζουμε ότι διαθέτουμε Ατταπουλγίτη σε όλες τις κοκκομετρίες και για όλες τις χρήσεις, για τη γεωργία και την κτηνοτροφία. Όπως επίσης και προϊόντα Ενεργών Μικτοοργανισμών: ΕΜ1, Ενεργοποιητές Εδάφους, Καθαριστικά προϊοντα  

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα, στο εναλλακτικό συνεργατικό παντοπωλείο της ΚοιΝΣΕπ Άλλος Τρόπος', Χαλκιδικής 77 (περιοχή Συνδίκα) διοργανώνουμε ενημερωτικό εργαστήριο για τις χρήσεις και τις εφαρμογές των Ενεργών Μικροοργανισμών και του Ατταπουλγίτη. Δύο υλικά, 100% φυσικά, που προάγουν την υγεία και την γονιμότητα του εδάφους και κάνουν τα φυτά και τα ζώα μας ανθετικά, υγιέστατα, ζωηρά. Η σοδειά μας μεγαλώνει με χαμηλότερα κόστη. Οι εφαρμογές τους αφορούν όλες τις καλλιέργειες, τα παραγωγικά ζώα και τα ζώα συντροφιάς, αλλά και τον άνθρωπο. Οι αστικές τους χρήσεις μέσα στο σπίτι, στο μπαλκόνι και τον κήπο, στο πόσιμο νερό και στον άνθρωπο.